top of page
Search
  • aimeemorgan001

Hoe Repareer ik dat Facebook niet werkt?

Facebook is 's werelds grootste sociale-medianetwerk met een vernieuwd platform dat is voorbereid op het delen van allerlei soorten inhoud met je vrienden en familie. De marketingcampagne van Facebook helpt je om met je publiek in contact te komen zonder geld uit te geven aan advertenties. Gebruikers ervaren echter enkele haperingen tijdens het gebruik van Facebook. Een dergelijke fout is dat Facebook niet werkt. Gelukkig zijn er enkele tips om het probleem op te lossen die in dit artikel worden besproken.



We begrijpen hoe vervelend het kan zijn als je Facebook ineens niet meer werkt. Omdat Facebook een van die sociale-mediasites is waar je moeilijk zonder kunt leven, is het noodzakelijk om alle hacks en tips te leren voor het geval je met een probleem wordt geconfronteerd. De problemen die de gebruiker ervaart, kunnen worden verholpen door de volgende eenvoudige functies uit te voeren.


  • Controleer uw Google Play Store of u uw Facebook-app hebt bijgewerkt

  • Maak je opslagruimte vrij en zorg dat je minimaal 100 MB opslagruimte beschikbaar hebt

  • Verwijder uw bestaande Facebook-app en installeer opnieuw door uw apparaat opnieuw op te starten

U kunt uw cachegeheugen wissen in uw Google Play Store, zodat u problemen met de gedownloade app kunt oplossen door de onderstaande stappen te volgen:


Stap 1: Ga naar instellingen


Stap 2: Klik nu op "Apps & meldingen" en druk vervolgens op "Alle apps bekijken"


Stap 3: Blader nu en zoek "Google Play Store"


Stap 4: Klik op Opslag> Cache wissen


Stap 5: Klik nu op "Gegevens wissen"


Stap 6: Open nu uw Play Store opnieuw en download Facebook opnieuw


Je kunt ook aan Facebook rapporteren over de problemen die je ervaart, waardoor Facebook het probleem identificeert en oplost wanneer er iets mis is. Voer de volgende functies uit om te rapporteren aan Facebook:


  • Log eerst in op uw Facebook-account

  • Rechtsboven staat een vraagtekenpictogram, klik op hetzelfde

  • Nu kunt u het probleem melden en de opgegeven instructies volgen

Wat is Facebook-livechat?


Facebook heeft een onmiddellijke oplossing voor elk probleem met een gebruikerservaring. Door toegang te krijgen tot Facebook live chat kan een gebruiker gemakkelijk eventuele problemen oplossen. Het enige wat u hoeft te doen is facebook.com/livechat/ in te typen en u aan te melden met uw gebruikersgegevens. Nadat u succesvol bent ingelogd, vindt u een online chat met helpdesksoftware om eventuele problemen op te lossen. De livechat van Facebook wordt beschouwd als de beste livechatsoftware op de markt. De livechat helpt u om uw websitebezoekers actief te betrekken en hen te ondersteunen met een vriendelijke klantenservice. Hoewel de livechatondersteuning van Facebook alleen bedoeld is voor mensen om met bedrijven te chatten op hun websites en in Messenger, is de plug-in wereldwijd beschikbaar in open bèta.


Hoe contact opnemen met de Facebook-klantenservice?


Facebook heeft geen klantenservicegids omdat het van mening is dat de klantenservice van Facebook niet tevreden kan zijn door gebruikers aan te moedigen het serviceteam van het bedrijf te bellen. Facebook wil echter dat zijn gebruikers gebruikmaken van functies zoals Page Insights, Messenger en andere integrale functies van Facebook-klantenondersteuning. Facebook-hulp is een waardevol hulpmiddel waarmee u oplossingen kunt vinden voor bijna elk probleem waarmee u te maken kunt krijgen.


Desalniettemin kunnen gebruikers de Facebook-helpgemeenschap bereiken wanneer ze onmiddellijke oplossingen voor hun problemen nodig hebben. Deze community bestaat uit verschillende vragen die door de gebruikers worden gesteld, en Facebook of andere gebruikers bieden oplossingen om het gegeven probleem op te lossen. Bovendien kan de gebruiker die de vraag stelt, het antwoord als nuttig of niet nuttig beoordelen op basis van zijn ervaring.


Gemiddeld zoeken Facebook-gebruikers in Nederland minimaal 27.000 keer per dag naar Facebook-klantenservice. Voor alle duidelijkheid: Facebook heeft geen klantenlijst, u hoeft zich in dit geval geen zorgen te maken aangezien onze technische specialist het hele jaar door 24/7 bereikbaar is. Neem contact met ons op Facebook Bellen en krijg alle vruchtbare oplossingen die beschikbaar zijn.


​We bieden ook technische ondersteuning voor Google Belgie. U kunt contact met ons opnemen via Google Nummer Belgie.


3 views0 comments

Recent Posts

See All

Netflix-Problemen Oplossen

Wordt nu uw gewone tv in een Smart TV. 4K-tv's zijn nog steeds vrij duur, dus het is een uitstekende keuze voor gebruikers met een beperkt budget. Het biedt onbeperkte streaming van content van iTunes

bottom of page