top of page
Search
  • aimeemorgan001

Hoe Instagram Error Code 24 te repareren tijdens de installatie van de applicatie?

Het probleem doet zich voor omdat gebruikers hun Instagram-applicatie niet vanuit de Google Play Store op hun apparaat kunnen installeren. Het wordt dus aanbevolen om onze onderstaande stappen te proberen en Instagram-foutcode 24 te repareren tijdens de installatie van de toepassing, omdat deze stappen voor gebruikers vrij eenvoudig te begrijpen en toe te passen zijn. Volg dus de onderstaande instructies om het probleem gemakkelijk op te lossen.


Stappen om Instagram Foutcode 24 te repareren tijdens de installatie van de applicatie zijn als volgt:



Stap 1: De allereerste stap is ervoor te zorgen dat gebruikers een internet- of mobiele dataverbinding hebben. Dit wordt gedaan om het apparaat volledig opnieuw op te starten.


Stap 2: Update de datum en tijd op het apparaat zoals voorgesteld door het Instagram Support-expertteam.


Stap 3: De gebruiker moet zijn SD-kaart opnieuw koppelen en voer hiervoor onderstaande instructies uit:


Raak het pictogram "Menu" aan en klik op de optie "Instellingen". Kies nu het pictogram "Opslag". Volg de stappen om de SD-kaart te ontkoppelen om de geheugenkaart van het apparaat uit te schakelen.

Verwijder uw SD-kaart van het Android-apparaat en wacht even om een SD-kaart opnieuw te plaatsen.


Stap 4: Schakel uw app-installatieproces met onbekende bronnen uit en voer hiervoor onderstaande stappen uit om Instagram-foutcode 24 op te lossen:


Navigeer naar het pictogram "Instellingen" en ga naar het gedeelte Beveiliging dat zichtbaar is net onder de kop Persoonlijk,

Scrol omlaag naar het gedeelte 'Onbekende bronnen' en zorg ervoor dat de schuifregelaar volledig is uitgeschakeld.

Stap 5: Wis het cachegeheugen voor de Google Play Services-app door op het pictogram "Ga naar instellingen" te klikken. Tik op het pictogram "Apps of Application Manager" en ga naar het pictogram "ALL". Kies het pictogram 'Google Play Services' en klik op de optie 'Cache wissen'.


Stap 6: Wis de cachegegevens voor de Google Play Store-app om de Instagram-foutcode 24 . te herstellen


Stap 7: Verwijder alle Play Store-updates en installeer ze vervolgens opnieuw door naar het pictogram "Instellingen" te gaan en het pictogram "Apps" te kiezen. Klik op het pictogram "Toepassingsbeheer" en tik op het pictogram "Google Play Store-app". Het wordt aanbevolen om op het pictogram "Updates verwijderen" te klikken en het pictogram "OK" te kiezen.


Stap 8: Installeer alle systeemupdates door onderstaande instructies toe te passen:


Open het hoofdgedeelte 'Instellingen-app' van het apparaat en selecteer de optie 'Over of systeemupdates'

Als er echter een update beschikbaar is, volg dan alle instructies op het scherm om deze op het apparaat te installeren

Probeer het opnieuw te installeren

Stap 9: Zorg ervoor dat "Download Manager" is ingeschakeld


Stap 10: Controleer nu de opslagbeschikbaarheid van uw apparaat.


Dat is alles Mensen!


We zijn 24/7 beschikbaar voor klanten op Instagram Bellen Nederland om gebruikers volledige hulp te bieden bij alle problemen die zich voordoen binnen het apparaat. Het technische ondersteuningsteam is bekwaam en bekwaam om eventuele problemen op te lossen door de oorzaak vanuit de kern te bestuderen. Voel je vrij om contact op te nemen met ons team om probleemloze oplossingen te ervaren die binnen een bepaalde tijdlijn worden geleverd.


We bieden ook technische ondersteuning aan Google Bellen.


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Netflix-Problemen Oplossen

Wordt nu uw gewone tv in een Smart TV. 4K-tv's zijn nog steeds vrij duur, dus het is een uitstekende keuze voor gebruikers met een beperkt budget. Het biedt onbeperkte streaming van content van iTunes

bottom of page