top of page
Search
  • aimeemorgan001

Hoe Gmail Offline-Functies Te Gebruiken?

Met de nieuwste innovaties heeft Google een nieuwe functie in zijn Gmail-e-mail geïntroduceerd die gebruikers in een breed spectrum zal helpen hun werk in de offline modus te doen. De service die Gmail offline is, is gemakkelijk te gebruiken en bespaart veel tijd. Hierdoor kun je je Gmail offline gebruiken, zelfs als je geen werkende internetverbinding hebt. De offline functie van Gmail is gewoon een applicatie voor Google Chrome-gebruikers, het is geen ingebouwde functie in Gmail.





Naast dit alles slaat de app uw Gmail-e-mails offline op Google Chrome op en helpt u zo om toegang te krijgen tot uw e-mails vanuit Google Chrome. U kunt deze functie handig gebruiken wanneer u geen toegang tot de internetverbinding hebt. Het gebruik van deze app is veel gemakkelijker en eenvoudiger. Het enige dat u hoeft te doen, is uw offline-applicatie op uw Google Chrome te installeren en deze te gebruiken wanneer dat nodig is. Na het downloaden en installeren moet je inloggen op je Gmail-account en deze app toestaan ​​om je Gmail-e-mails te downloaden voor verder offline gebruik.

Om deze functies te gebruiken, volgt u de onderstaande stap:


Installeer de Gmail-app offline


Zoals u weet, worden uw berichten en e-mails automatisch gesynchroniseerd met de opslagruimte van uw browser op de pc die u gebruikt wanneer u uw app op uw apparaat installeert.


Als u een openbare computer in cyberpunten gebruikt, installeer deze Gmail Offline-app dan niet omdat anderen uw berichten kunnen zien.


  • Om deze app te installeren ga je naar de Gmail Offline pagina in de Chrome Web Store.

  • Voeg nu de app toe aan de chrome.

  • Ga hierna naar chrome://apps/

  • Tik op de vergunning offline mail Doorgaan.

  • Na de succesvolle installatie van de app, worden uw berichten gesynchroniseerd. Als u Google Chrome wilt sluiten, stopt uw e-mailbericht ook met synchroniseren.

Gmail offline gebruiken


  • Met deze app kun je elk bericht schrijven, archiveren, labelen of verwijderen terwijl je offline bent en zodra je verbinding hebt met internet, worden de berichten verzonden of verplaatst.

  • U kunt de chrome bezoeken: //apps/

  • Tik op Gmail Offline.

  • Met deze app kunnen gebruikers alleen bijlagen van maximaal 5 megabyte toevoegen in een enkele bijlage.

  • Dit proces kan standaard e-mails van de afgelopen 7 dagen synchroniseren.

  • Houd er rekening mee dat de e-mailberichten in de Prullenbak of Spam nooit worden gesynchroniseerd.

Als u problemen ondervindt, moet u verbinding maken met een betrouwbare bron via een gratis Gmail Bellen en experts inschakelen om op een competente manier te helpen.


We bieden ook technische ondersteuning voor Instagram Nederland. U kunt contact met ons opnemen via Instagram Bellen.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Netflix-Problemen Oplossen

Wordt nu uw gewone tv in een Smart TV. 4K-tv's zijn nog steeds vrij duur, dus het is een uitstekende keuze voor gebruikers met een beperkt budget. Het biedt onbeperkte streaming van content van iTunes

bottom of page